Ledreclame buiten inzetten

Ledreclame laten plaatsen

Ledreclame buiten inzetten is tegenwoordig de meest gebruikte manier van buitenreclame. De populariteit van het plaatsen van ledreclame bij bedrijven komt door de diverse voordelen. Ledverlichting is leverbaar in een groot kleurenspectrum, dus de kleuren van uw huisstijl zitten er altijd wel bij. Het heeft een lange levensduur en is nagenoeg onderhoudsarm. Het is een duurzame milieuvriendelijke keuze, want het energieverbruik is tot zeven maal lager en er komen ook geen onveilige giftige stoffen vrij. Ook zijn tegenwoordig kleine vlakjes of smalle letters mogelijk in het design van uw led outdoor reclame.

Door ledreclame buiten inzetten bij uw bedrijfspand voor uw herkenbaarheid, reclame en commerciële boodschappen, trekt u extra exposure en omzet aan. Het gaat hierbij niet alleen om een naambord, met ledreclame kunt u ook denken aan enorme schermen met een dynamische animatie of videoboodschap waar niemand omheen kan. Ook een heuse videowall of digitale billboard voor full colour buitenmedia in allerlei afmetingen behoort tot de mogelijkheden. De pixelgrootte kan worden afgestemd op het zichtbereik vanaf de plek waar de meeste toeschouwers zich bevinden.

Tegenwoordig zeer populair: ledverlichting als buitenreclame

De ledreclame geldt de laatste jaren als een van de belangrijkste ontwikkelingen in de reclame en communicatiewereld. Een ideaal middel langs grote verkeersaders of bij de aanvoerwegen naar uw onderneming.

Ledverlichting wordt vaak ook gehonoreerd door de fiscus met belastingteruggave vanwege de milieuwinst. Deze bedragen kunnen behoorlijk kunnen oplopen. Veel professionele bedrijven die lichtreclame plaatsen kunnen deze fiscale teruggave voor u afhandelen, zodat u zich niet hoeft te verdiepen in ingewikkelde materie.

Een deskundig bedrijf in buitenreclame en lichtreclame kun u goed adviseren over de mogelijkheden. Zij bestuderen bijvoorbeeld hoe de verlichting overdag en ’s avonds op verschillende afstanden zichtbaar is en kunnen dit eventueel voor u weergeven in computeranimaties. Ook kan een specialist in buitenreclame en signing u van dienst zijn bij zaken als montage, onderhoud en reparaties.